Categories
Contactati-ne

Yingfengyuan Industrial Group Limited

ADD: No.159 FuZhou Road North, QingDao-266000, China

TEL: +0086-532-85986513

FAX: +0086-532-85988713

 

Piatra companie:

MOB: +86-151-6606-2866

E-mail: sinoystone@aliyun.com

WEB: http://www.sinoystone.com

 

Chemical Company:

MOB: +86-18660259678

E-mail: yfychemical@yahoo.com

WEB: http://www.yingfengyuan.cn

News

Acasă > Știri > Conţinut

Piatra achiziţionarea materialului Standard

Piatră pentru a vizualiza: ochiul liber de observare a structurii suprafetelor de piatra. În general, textura fina de material fin are o textură delicată, care este cel mai bun material pentru piatra. Materialul piatră de cereale grosier şi structură inegală de cereale este de aspect săraci, şi proprietăţi mecanice nu sunt uniforme, şi calitatea este ceva mai rău. În plus, piatră naturală datorită impactului proceselor geologice adesea în care unele dintre vene subtiri, micro fisurile, piatra cele mai predispuse la ruptura de-a lungul acestor site-uri, ar trebui să acorde o atenţie pentru a elimina. În ceea ce priveşte lipsa de marginea unghiul este mai frumos, ar trebui să acorde o atenţie la alegerea.

Două cantităţi: şi anume mărimea volumului de piatră, astfel încât să nu se influenţeze despicare, sau cauzate de despicare modele, modele, linii, deformare, care afectează efect decorativ.

: asculta pentru a asculta trei piatra percuţie sunet. În general vorbind, calitatea este buna, compact interne şi uniformă şi nici micro fisurile din piatră, percuţie sunet clare şi dulce; Dimpotrivă, dacă nu există nici o piatră interne micro fisuri fine vene sau din cauza intemperiilor cauzate de contactul dintre particule libere, apoi bate sunetul.

: test patru este o metoda de test simplu pentru a testa calitatea de piatră. Obicei în partea din spate piatra pe o mică picătură de picături de cerneală, cum ar fi cerneală rapid răspândit în apropiere de levigare, inseamna ca particule libere în interiorul pietrei sau existența unor fisuri microscopice, piatră de calitate este rău; din contra, în cazul în care picături de cerneală în acelaşi loc fără mutarea, dens textura de piatra.