Categories
Contactati-ne

Yingfengyuan Industrial Group Limited

ADD: No.159 FuZhou Road North, QingDao-266000, China

TEL: +0086-532-85986513

FAX: +0086-532-85988713

 

Piatra companie:

MOB: +86-151-6606-2866

E-mail: sinoystone@aliyun.com

WEB: http://www.sinoystone.com

 

Chemical Company:

MOB: +86-18660259678

E-mail: yfychemical@yahoo.com

WEB: http://www.yingfengyuan.cn

News

Acasă > Știri > Conţinut

Qingdao YingFengYuan Industrial a cu succes a lansat noul produs

Recent, compania noastra a lansat oficial de calitate premiumhidroxid de bariu monohidrat pudraşi în mod oficial efectuate de promovare a vânzărilor.


Monohidrat de hidroxid de bariu este folosit în principal ca superfinished multi-scop aditiv lubrifiant de motor cu ardere internă şi pe bază de bariu grăsime şi ulei. De asemenea, poate fi folosit în fabricarea de zahăr din sfeclă, medicina, plastic, raional, demineralizare apei şi alte fabricarea sare de bariu. Hidroxid de bariu monohidrat pudra este bine primită de clienţii pentru semnificative reactivitate chimică, distribuirea uniformă și caracteristici chimice de stronțiu scăzut şi scăzut de fier. De îndată ce produs a aparut pe piata, numeroase întreprinderi au ajuns la intenţiile de cooperare cu noi.


Noastresăruri de bariu şisăruri de stronţiusunt foarte apreciat în piaţă. Lansarea acestui produs nou îmbogăţeşte noastre categorie de monohidrat de hidroxid de bariu şi îmbunătăţeşte competitivitatea cuprinzătoare de produse. "Să se concentreze pe detalii şi calitate" este punctul nostru de plecare. Si ne dorim sa fim "lume lider furnizor de bariu, mangan şi stronțiu compuşi". Am ajuns la piaţă şi aloce producţia. În afară de aceasta, vom continuu promovarea procesului de studiu, îmbunătăţirea calităţii produselor şi oferi pe termen lung stabil, calitative si eficiente produse şi servicii pentru clienţi.