Categories
Contactati-ne

Yingfengyuan Industrial Group Limited

ADD: No.159 FuZhou Road North, QingDao-266000, China

TEL: +0086-532-85986513

FAX: +0086-532-85988713

 

Piatra companie:

MOB: +86-151-6606-2866

E-mail: sinoystone@aliyun.com

WEB: http://www.sinoystone.com

 

Chemical Company:

MOB: +86-18660259678

E-mail: yfychemical@yahoo.com

WEB: http://www.yingfengyuan.cn

News

Acasă > Știri > Conţinut

Identificarea de identificare adevărat şi fals de piatră artificială şi piatră naturală

În prezent folosit este piatra artificiala, piatra naturala mai mult, de exemplu: sol, pereţi, dulapuri sunt utilizate, avantajul piatră naturală: textura mai frumos, tare, simt rece, anti temperatura zero, de înaltă performanţă este foarte proeminent, apartine materialul cel mai rentabil, mai tradiţionale. Avantajul de piatră artifi cială: lungime arbitrară fără sudură despicare, adeziv după fiind lustruit, două bucăţi de mozaic, care este fără sudură, forma generală, linii netede, nici o urmă de cusături şi în mod repetat de slefuire renovat. Sub piatra net serii mici va introduce unele aptitudini pentru tine.

Piatră artifi cială

1, uita-te la calitatea suprafeţei. Calitate de tabel secţiunilor placa pozitivă, şi pe partea din spate a speciei este consecventă, şi nu stomatal, culoare uniformitate, netezimea şi luminozitatea este foarte mare, şi tabelul de proastă calitate poate nu până la.

2, încercaţi să simţiţi. Calitatea superioara a panoului se simte netedă şi simt touch delicat, mătase, fără astringent sentiment, nici un sentiment evident inegale; şi calitatea slabă a panoului pentru densitatea materialului de umplere nu este acelaşi lucru, mesa va apărea uşor aspră.

3 miros. Arde bucăţi mici de probă cu meciuri sau brichete, deşi calitatea de top de masă va avea un pic de miros, dar nu va fi foarte evident; calitatea de masă va avea un miros foarte rău, dar va avea un pic de ardere.

4, test de duritate. Pot fi folosite pentru a transporta obiecte greu (cum ar fi chei, cutite, etc.) pe probe mici, calitatea tabelul panouri ar trebui să fie o lumină de marcate şi nu este evident; şi calitatea slabă a tabelului este foarte evident pentru a vedea marcajele.

5, selectare produs a nici o autoritate pentru a detecta verde mediu de certificare, certificare a calităţii, raportul de control de calitate şi angajamentul producătorului, etc...

6, rezistenta la caldura. Dacă în condiţiile permisului, puteţi aduce acasă o mesa probe va căldură pot pune în primele câteva minute, tabelul de bună calitate pentru că rezistenţa termică este mai bine, şi, prin urmare, nu se va schimba culoarea; şi calitatea slabă a tabelului va fi prăjită galben.

Piatra naturala

Asculta pentru a, care este, asculta sunetul de piatra naturala. În general, bună calitate naturale piatra sa percuţie clare dulce sunet; Dimpotrivă, în cazul în care există o piatra naturala interne micro fisuri sau din cauza intemperii duce la contactul dintre particule deveni liber, apoi bate sunetul de prost.

Două test, care este, folosind o metoda de test simplu pentru a testa calitatea de piatra naturala. Obicei în piatra naturala înapoi picătură de un bob mic de cerneală, cum ar fi cerneală răspândit rapid în apropiere de levigare, care pierde sau decalaj există în particulele interne din piatra naturala, piatra materiale de calitate este rău; Dimpotrivă, în cazul în care picături de cerneală fix textura densa "in situ", piatra (acest lucru si Tigla ceramica este foarte similar).

Trei de observare, care este, de observare vizuală a structurii suprafetelor de piatra naturala.

În general, textura fina de material natural de piatra are o textură delicată, care este un material natural de piatra. Aspectul de cereale grosier şi structură inegală cereale este slabă, şi proprietăţi mecanice nu sunt uniforme.

În plus, efectul de piatra naturala din cauza efectelor geologice unele fisuri minore, piatra naturala cele mai predispuse la ruptura de-a lungul acestor site-uri, trebuie să acorde atenţie pentru a elimina. În ceea ce priveşte lipsa de marginile şi colţurile este mai frumos, ar trebui să acorde o atenţie la alegerea.